Mindtuning

Burnout Risicogroep

Burnout risico

Zoals opgemerkt, is het opvallend dat dat burnout het meest voorkomt in beroepen waarin contact met anderen centraal staat. ‘Vrouwen lopen meer risico dan mannen'? Vast.
Doe er wat aan. Bij Burnout behandeling vindt u alle oplossingen.

Maar het draait vooral om uw score op de genoemde innerlijke factoren. Is deze (te) negatief, dan loopt u een risico. Tel hier een aantal negatieve omgevingsfactoren bij op. En de kans dat er iets ‘knapt' vergroot.

Gemene deler

Wat mensen met een negatieve(re) score op de innerlijke factoren met elkaar gemeen hebben, is dat ze ‘op een bepaalde manier' tegen dingen aankijken. Dit is vaak gevormd voor hun 16e levensjaar. Of onder druk van bepaalde omstandigheden.
Doe er wat aan. Bij Burnout behandeling vindt u alle oplossingen.

Burnout therapie

Burnout heeft dus niets met zwakte te maken. Wél met een innerlijke representatie van de ‘werkelijkheid', die in het nadeel werkt. Een goede therapie is dan ook gericht om deze representatie bij te stellen.
Doe er wat aan. Bij Burnout behandeling vindt u alle oplossingen.

Direct aan de slag
met het oplossen van je probleem?

Dat kan nu ook online!
Klik HIER voor meer info.

Van fobie naar vrijheid

Boek: Van fobie naar vrijheid
Angst om met een auto de snelweg op te gaan, angst om te blozen, om naar een verjaardag te gaan. Dertien procent van de Nederlandse bevolking krijgt ooit te maken met een fobie.



Blijf in contact

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon
Vimeo icon
YouTube icon